VISIE & WERKWIJZE

Duurzaam tekst-, vertaal- en social mediabureau

Green Writing® voorziet ondernemers en onderzoekers met oog voor mens en natuur van krachtige teksten, vertalingen en social media om de zichtbaarheid van hun duurzame producten, diensten en kennis te vergroten. De Green Writing® Academy leert duurzame ondernemers en professionals alles over effectieve teksten, vertalingen en social media.

Kiezen voor meer groen

We leven in een tijd waarin steeds meer mensen en bedrijven zich realiseren dat het nu anders moet. Het welzijn van de natuur heeft veel te lang geen prioriteit gehad. Op de korte termijn kun je veel impact maken. Maar wat is dat waard als je niet kijkt naar de langere termijn? En als je niet denkt aan de generatie van morgen? Als bedrijf, ondernemer of onderzoeker speel je hierin een cruciale rol. Dit is voor Green Writing® reden om vanuit het hart van Zuid-Limburg op afstand te werken, maar altijd dichtbij klanten te staan. En dat alleen voor klanten die oog hebben voor mens en natuur.

We hebben het steeds vaker over meer oog hebben voor de natuur, het verduurzamen van bedrijfsprocessen en zorgen dat wij ons prettig voelen in onze omgeving. Ook zijn er steeds meer ondernemingen met verduurzaming als kernactiviteit. Daarbij hoort een partner op het gebied van tekst en taal. Green Writing® ontzorgt je van begin tot eind. Wij vertalen en versterken de tekstuele boodschap van MKB’s, ondernemers, onderzoekers, overheden en creators op een manier die goed is voor mens en planeet.

Kies jij voor meer groen? Laat Green Writing® jouw tekstuele voedingsbodem zijn. Wij zijn er voor je als je op zoek bent naar duurzame verbinding in deze continu veranderende wereld. Dat is voor ons de basis voor elke samenwerking. Zo kunnen we elkaar het beste versterken en een ecosysteem vormen.

Taal is leven

Taal verbindt en is tijdloos, ondanks verandering met de tijd. Taal leeft en doet leven. Communicatie is meer dan een serie woorden. Het is het vormen van een geheel, precies zoals je dat bedoelt. Dat vergt begrip van je wensen en doelen. Green Writing® draagt graag bij aan je beste en meest doelgerichte verhaal.

Goede teksten vergroten je nationale en soms ook je internationale bereik. Het is een kunst om de woorden te vinden die goed aansluiten op je boodschap. Op die manier wordt je tekst onderscheidend, origineel, vakinhoudelijk correct en goed afgestemd op je doelgroep. Green Writing® helpt je meer mensen te bereiken.

Verbinding staat voorop in een wereld die continu verandert en nieuwe uitdagingen brengt. Dankzij verbinding komen we te weten wat je missie is voor de wereld waarin je leeft. Want de wereld moet langer mee dan vandaag. En je teksten ook. Green Writing® helpt je met toekomstbestendige teksten.

Samenwerken kan het best op een duurzame en structurele manier. Op die manier blijven we ons wederzijds ontwikkelen in een wereld die elke dag anders is en nieuwe uitdagingen biedt. De diensten van Green Writing® worden uitsluitend verleend door native speakers en mensen met vakkennis. We zijn nieuwsgierig, creatief, interdisciplinair en gericht op een duurzame toekomst.

✓ Vertel verhalen die raken: van goed naar messcherp en onderscheidend

✓ Bereik meer mensen: van nationaal naar internationaal

✓ Maak je teksten toekomstbestendig: persoonlijk contact

✓ Zie je ontwikkeling: duurzaam samenwerken en versterken

Schrijf je in voor inzichten en extra’s

Ontvang je graag artikelen, evenementen, programma’s, inzichten en inspiratie van Green Writing® in je inbox? Schrijf je dan in. Je gaat door je in te schrijven akkoord met de privacyverklaring.


Onze werkwijze

Green Writing® Business & Academic

Naar aanleiding van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact op. Je dient een aanvraag in op verschillende manieren: direct via info@greenwriting.nl; het contactformulier – we maken bij voorkeur snel een kennismakingsafspraak; het servicegerichte formulier, te vinden onder de specifieke business– of academische diensten, als het je al duidelijker is wat je nodig hebt.
Heb je een aanvraag ingediend via het contactformulier, je interesse in een kennismakingsafspraak doorgegeven en denken wij dat we een mooie samenwerking kunnen vormen, sturen we je een vragenformulier en een uitnodiging voor de kennismakingsafspraak. Dit vragenformulier stuur je voor onze afspraak op. Op die manier haal je de meeste waarde uit ons contact. Zijn je wensen heel helder, dan maken we meteen een afspraak. Denken wij dat we geen samenwerking kunnen vormen omdat je focus of drijfveren heel anders zijn dan die van ons, zullen we daar zo snel mogelijk eerlijk over zijn.
Komen we er per mail of telefonisch uit, ontvang je een schriftelijke bevestiging van wat we overeengekomen zijn en gaan we aan de slag. Ga je graag een langdurige samenwerking aan in de vorm van een serviceabonnement of maandelijkse werkzaamheden, leren we je graag nog beter kennen en zorgen wij voor de nodige overeenkomsten. Op die manier is alles van tevoren zo duidelijk mogelijk. We zetten altijd de meest passende professionals in voor je project. Soms wordt een project geheel door eigenaar Dr. Alice K. Burridge uitgevoerd, soms alleen gecoördineerd. We blijven bereikbaar voor vragen en stellen ze ook! Een duurzame samenwerking staat voor ons centraal.
We hanteren standaard een betalingstermijn van 14 dagen per factuur. Bij kleine of eenmalige opdrachten betaal je doorgaans achteraf, zeker als we al eerder een kleine opdracht van je ontvingen. Bij structurele samenwerkingen van wisselende maandelijkse omvang ontvang je aan het einde van de maand een factuur. Bij langdurige samenwerkingen in de vorm van een serviceabonnement betaal je maandelijks of om de twee maanden.

Green Writing® Academy

Je bent enthousiast geraakt. Je volgt ons al via LinkedIn, Facebook en/of Instagram. Je hebt de gratis vertaaltest Engels-Nederlands gedaan. Je leest onze gratis tips via de mail. Of je bent lid van onze gratis community voor taalprofessionals.
We gaan na of we de juiste partij voor elkaar zijn. Je hebt een test gedaan en de persoonlijke feedback is je goed bevallen. Of we hebben via messenger, mail of telefoon je aanvullende vragen beantwoord. Je kunt je ook goed vinden in de opbouw van ons aanbod.
Je bent nu zo enthousiast dat je een cursus of opleiding aanschaft. Je betaalt vooraf of gespreid tijdens de opleiding. Je ontvangt snel een bevestiging en factuur. Uiteraard zien we er erg naar uit om met jou aan de slag te gaan.
Wij staan je natuurlijk zo persoonlijk mogelijk bij. Elke cursist heeft weer een andere achtergrond en andere vragen. Veel plezier en succes met je opleiding! We hebben natuurlijk wat leuks voor je!