TRANSCRIPTIE

Van woord naar schrift naar daadkracht

Je bent ondernemer en hebt een fantastische podcast, waarmee je graag zo veel mogelijk mensen in je doelgroep bereikt. Podcasts zijn helemaal in. Daar hebben doven, slechthorenden, mensen die liever lezen en anderstaligen natuurlijk niet zo veel aan. Dus laat je jouw podcast helder en foutloos uitwerken tot een geschreven tekst. Die tekst kun je ook nog laten vertalen en optimaliseren voor zoekmachines. Zo word je door nog meer mensen in je doelgroep gevonden.

Je organiseerde als kennisondernemer een fantastisch evenement en stelt dat evenement graag nog achteraf beschikbaar als extra boost voor je bedrijf. Niet alleen in de vorm van audio en video, maar ook in rustig terug te lezen vorm. De transcriptie van de opname vormt misschien wel de basis van een mooi boek over jouw expertise. Of je verkoopt de opname samen met de tekst als een online miniprogramma. Zo kun je het evenement ook na afloop steeds opnieuw verkopen aan nieuwe geïnteresseerden.

Als coach, trainer of adviseur zet je graag een nieuwe stap in de manier waarop je mensen begeleidt. Daarom lees je jouw coachingsgesprekken, presentaties, webinars, interviews of audits graag nog eens terug. Bijvoorbeeld als onderdeel van een opleiding of omdat je je beseft dat je net dat beetje extra nodig hebt om echt een high-end ondernemer te worden. Je weet dat vertrouwelijkheid essentieel is in de omgang met opnames over soms zeer gevoelige zaken.

Je bent op zoek naar een persoonlijke, consistente samenwerking, waarbij je steeds weer welkom bent voor je transcripties. Je bent niet op zoek naar een anonieme student die dit wel even gratis voor je doet. Je zoekt echt naar een totaalpakket, waarbij je een scherpe transcriptie van je audio krijgt en dat op verschillende manieren kunt laten doen. Je zoekt zorgvuldige luisteraars met veel ervaring in verschillende manieren van transcriberen.

Bij Green Writing gaan we graag een integere, duurzame samenwerking aan voor al je transcripties, of het nu gaat om podcasts, video’s, coachingsgesprekken, events en meer. Je kunt bij ons kiezen voor woordelijke, letterlijke of samenvattende transcripties, al dan niet met tijdscoderingen, in een Europese taal naar keuze en met een variabel aantal sprekers. De audio/video kan over vele onderwerpen gaan en complexe vaktaal is voor ons geen probleem.

Heb je steeds een vast aantal podcasts of andere opnames per maand? Dan is een serviceabonnement ideaal en heb je er geen omkijken meer naar.

Kan ik je ergens mee helpen?

Dr. Alice K. Burridge

info@greenwriting.nl

Maak een afspraak

Ondernemers en organisaties met oog voor people & planet

Serviceabonnement of projectprijs

Diverse Europese talen

Woordelijke of letterlijke transcriptie

Samenvattende of verhalende transcriptie

Audio met meerdere sprekers

Tijdscoderingen bij elke sprekerswissel

Transcriptievertaling en SEO

HELP ME MET MIJN TRANSCRIPTIES

[caldera_form id="CF5caf3d0a1135a"]