Strategie. Stroomlijning. Naar de kern.

De volgende stap zetten in je onderneming

Wil jij de volgende stap zetten in je onderneming? Je hebt als ondernemer diensten die je inzet voor een betere wereld. In tegenstelling tot die almaar gevraagde waarom, vraag jij je af hoe. Tijd voor een strategiesessie.

De strategiesessie van Green Writing is een inspirerend 1-op-1-dagdeel voor jou als ondernemer met oog voor mens en natuur. Of je nu net begint of al verder gevorderd bent, jij bent klaar voor je volgende stap.

Je legt een vraagstuk voor en daar gaan we het uitgebreid over hebben. Dat vraagstuk richt zich vooral op je communicatiestrategie, je ambities en wat er nodig is om die te bewerkstelligen, het aanbrengen van structuur in je onderneming en de weg naar wat echt bij jou past. De sessie is ook geschikt voor vraagstukken rondom internationalisering.

We ontmoeten elkaar persoonlijk op een fijne plek in Zuid-Limburg. De sessie is te combineren met een wandeling in de natuur. Daar kom je op adem en krijg je meer helderheid in wat voor jou echt belangrijk is.

Zet jij graag de volgende stap in je onderneming?

✓ Bepaal jouw beste communicatiestrategie

✓ Breng structuur aan in je onderneming

✓ Ga doen wat het beste bij jou past

Persoonlijke aandacht en praktische handvatten

✓ Fijn op adem komen in Zuid-Limburg

Voor wie is deze strategiesessie?

Voor carrièreswitchers, ondernemers, onderzoekers, tekstschrijvers, copywriters, journalisten, VA’s, coaches en zakelijk dienstverleners is dit een uitgerekende kans.

Ben je al een tijd ondernemer en wil jij je strategie verfijnen? Dan ben je van harte welkom. Je bent vanuit heel Nederland en Vlaanderen welkom in het mooie Zuid-Limburg.

Ik werk het beste samen met mensen met WO-denkniveau. Natuurlijk zijn specifieke diploma’s geen voorwaarde. Voorwaarde is wel dat jij oog hebt voor mens en natuur. Ben jij niet neurotypisch? Dan ben je ook heel welkom.

Twijfel je of deze strategiesessie wat voor je is? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen of stuur een mailtje.

Over Alice

Ik ben Dr. Alice Karen Burridge, ben Nederlands en Engels en ik ben de oprichter van Green Writing®, duurzaam tekst-, vertaal- en social mediabureau. Mijn motto: Taal is Leven.

Ik schreef al van jongs af aan verhalen, speelde met lego, verslond sterrenkundeboeken en was de bioloog van de achtertuin. Na enig drammen mocht ik als kind een jaar eerder op de cursus typen met tien vingers op een elektrische typemachine. Dit maakte me niet altijd populair, maar wel zeer gewild bij specifieke mensen. Gaandeweg groeide ik uit tot wetenschappelijk onderzoeker en vervolgens legde ik me toe op een leven ondergedompeld in tekst en taal. Daarbij denk ik niet alleen in woorden, maar ook in beelden.

Twaalf ambachten, dertien ongelukken dekt de lading overigens niet, maar ik heb wel een carrièreswitch gemaakt. Ook al voelde die voor mij heel natuurlijk. Ik ben namelijk altijd al bezig geweest met teksten. Ik promoveerde, schoolde me bij in de wetenschapsjournalistiek en werd ondernemer. Of het nou schrijven, corrigeren en later ook vertalen was: ik vind het heerlijke bezigheden. De inzichten die ik tijdens mijn weg als ondernemende taalprofessional heb opgedaan, wil ik graag met je delen. Daarom bied ik je deze strategiesessie.

Twaalf ambachten, dertien successen.

Je investering

Een dagdeel met 1-op-1-aandacht voor je onderneming

345,-

Incl. 21% BTW en geldig bij inschrijving niet later dan november 2022.

Persoonlijke aandacht voor jouw vraagstuk

Praktische handvatten om mee verder te kunnen

Rust en ruimte in mooi Zuid-Limburg

 

Veelgestelde vragen

Je kunt je op elk gewenst moment inschrijven. We stemmen vervolgens een geschikte datum af.

Voor de sessie staat 3 uur gereserveerd. Ik doe niet moeilijk over wat uitloop. De sessie start doorgaans om 11.00.

Dit maakt de sessie uniek:

  1. Je krijgt inzichten van een ervaren ondernemer die onderneemt met oog voor mens en natuur.

  2. Je leert lessen van een breed ingezette taalprofessional die al een carrièreswitch heeft doorgemaakt.

  3. Dankzij de persoonlijke aandacht kunnen we ons helemaal op jouw vraagstuk richten.

Ik verwacht dat je met toewijding aan de volgende stap van je onderneming werkt en je als professional continu wenst te ontwikkelen.

Ben je niet toegewijd bezig of heb je de neiging om anderen jouw keuzes te laten maken? Dan raad ik de strategiesessie niet aan.

Ook werk ik niet samen als je online complotten en desinformatie verspreidt, bijvoorbeeld via sociale media. Een dergelijke ‘communicatiestrategie’ berokkent direct en indirect veel schade en dat is niet waar Green Writing voor staat.

Ik vind het leuk om met jou boven tafel te krijgen welke volgende stap voor jou geschikt is en hoe je die stap gaat zetten.

Dat kan ik je niet vertellen. Wel kunnen we kijken naar hoe je kunt inbouwen dat je onderneming toekomstbestendig is en wendbaar blijft in veranderende tijden.

Deze strategiesessie is voor ondernemers. Als ondernemer kun je de kosten opvoeren als investering in je bedrijf. Het STAP-budget is bedoeld voor particulieren die een cursus willen volgen aan een vaak grootschaliger instituut dat de middelen en mankracht heeft om STAP-regeling te kunnen bieden.

Ja, deze strategiesessie is dan echt geschikt voor jou! Ik zorg voor een rustige omgeving zonder verstorende prikkels. Je kunt zo vanuit zo veel mogelijk rust deelnemen aan de strategiesessie.

Neurodiversiteit in je onderneming is een factor die veel voordelen heeft, maar je moet daar ook uit weten te putten. Ik kan goed schakelen met hoogbegaafden, en bied ook introverten en hoogsensitieven de juiste prikkelarme omgeving. Natuurlijk kunnen al deze eigenschappen in combinatie voorkomen.

Nee, deze strategiesessie is er voor alle genderidentiteiten, dus ook voor (trans)mannen, (trans)vrouwen, non-binaire mensen en alles daartussenin. Alle genders en geaardheden zijn welkom.

Diversiteit een bespreekbaar onderwerp. Op het vlak van gender en geaardheid, maar ook met het gebied van neurodiversiteit en culturele diversiteit.

Green Writing is verder van mening dat financiële onafhankelijkheid van vrouwen uitermate nastrevenswaardig is, tenzij verhinderd door handicaps.

Geef het door aan het begin van de strategiesessie. Ik houd hier rekening mee. Ik bied de nodige rust en ruimte. Er zijn geen foute antwoorden op de vragen die ik je tijdens de strategiesessie stel. Je kunt niet zakken, wel inzicht krijgen in jouw volgende stap.

Nee, ik ben geen coach. Ik noem mezelf meer een inspirator voor jouw volgende stap. Ik put uit mijn ervaringen, inzichten en observaties om mij heen als ondernemer, taalprofessional en oud-academicus.

Als een vraagstuk niet bij deze strategiesessie past omdat deze meer iets is voor een coach, counselor of psycholoog, zal ik dat eerlijk aangeven.

Ja, je kunt een vervolgsessie aanvragen. Bijvoorbeeld na een of een half jaar. Misschien doet zich dan weer een nieuw vraagstuk voor. Of je zou graag willen reflecteren op je voortgang.

Vul voor het aanvragen van een vervolgsessie opnieuw het aanmeldformulier in.

Dit zijn de algemene voorwaarden en dit is de privacyverklaring van Green Writing®. Hier stem je mee in bij je inschrijving.

Daarnaast zijn de voorwaarden en procedures zoals omschreven in bovengenoemde vragen van toepassing.