SOCIAL MEDIA & COMMUNITYMANAGEMENT

Je missie en merk online zichtbaar

Zichtbaar zijn is in deze tijd van Online belangrijker dan ooit. Als ondernemer of organisatie werk je continu aan je zichtbaarheid. Hoe kun je die vergroten, anders dan alleen door adverteren, dus op basis van content? Als je doelgroep zich goed herkent in je online content, werkt die als een visitekaartje. Ze worden op die manier uitgenodigd voor jouw diensten en producten.

Het is belangrijk dat er regelmatig nieuwe content verschijnt op je social mediakanalen. Zo wordt je doelgroep steeds weer aan je herinnerd en geef je ze de gelegenheid je goed te leren kennen. Verreweg de meeste mensen gaan niet na het lezen van een enkel bericht al akkoord met je aanbod!

Met een community om je diensten heen krijg je meer geïnteresseerden of faciliteer je jouw online aanbod. Als ondernemer maak je bijvoorbeeld een groep als onderdeel van je aanbod, zoals een online programma.

Ga je graag een duurzame, langdurige samenwerking aan op het vlak van social media en online community’s, al dan niet meertalig? Bij Green Writing® bieden we je een brede oplossing op maat op basis van twaalf jaar ervaring met het lanceren en onderhouden van online pagina’s en groepen. Vertrouw op de service van Green Writing®, bijvoorbeeld voor een bepaald aantal blogs of social mediaberichten per maand of van een continue vertaling content in meerdere talen. Wat doe jij om de wereld een stukje mooier te maken?

Kan ik je ergens mee helpen?

Dr. Alice K. Burridge

info@greenwriting.nl

Maak een afspraak

Ondernemers en organisaties met oog voor people & planet

Serviceabonnement op maat

Diverse Europese talen, meertalige projecten mogelijk

Advies over en bepalen van contentstrategie

Bouwen en onderhouden van online community's

Contentplaatsing via social media

Contentmanagement en -plaatsing via WordPress CMS

Tekstcorrectie voor online plaatsing

VERZORG MIJN SOCIAL MEDIA & COMMUNITYMANAGEMENT

Verzoek tekst of vertaling
Naam
Naam
Voornaam/initialen
Achternaam
Wat moet er precies gebeuren? Opties kunnen gecombineerd worden.
Ik ga akkoord met