SAMENWERKEN IN LIMBURG

Tekst- en vertaalbureau in Limburg

Green Writing® is gevestigd in Zuid-Limburg. België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg zijn om de hoek. We zetten ons in voor klanten in Europa. Maar Limburgse klanten krijgen iets extra’s.

Vertalers en tekstschrijvers in Maastricht en omstreken

Limburg biedt vele vergezichten langs weiden, velden en bossen. Kerkspitsen in de verte verraden oeroude saamhorigheid. Hier zijn zal geen routine worden, want elke dag voelt, klinkt en ruikt anders. De Limburgse grond voelt vertrouwd bij het weten van voorouders die deze grond ook raakten. Ze liepen, reden, ploegden, zaaiden en oogstten er. Ze oefenden er hun ambachten uit. Alleen de tijd is anders. De sporen van hun verhalen zijn te herleiden tot waar zij zijn overgeleverd, in welke vorm dan ook. Deze geschiedschrijving vergaat niet.

Al die tijd lag de kiem van Green Writing al in de Limburgse bodem verankerd. Oprichter Alice stamt af van een overgrootgeneratie van Limburgse landbouwers en een ondernemende grootvader met een ijzerwaren- en machinewinkel in Gulpen. Limburg zit in haar genen, ook al groeide ze op in het westen van Nederland. Inmiddels is Green Writing gevestigd in Moorveld, een paar kilometer ten noorden van Maastricht.

De werkruimte is authentiek. De knoestige balken in de muur hebben vele weersomstandigheden gezien tijdens hun groei, ver voor de industriële revolutie. Nu zijn zij onderling verstrengeld in de gedaante van een gebouw. Vele handen van generaties geleden raakten hen aan, hen verankerend in de tijd, standvastig onder alle omstandigheden. Ze zijn een bewaard gebleven boodschap vol cryptische inkepingen, pinnen en gaten. Van hieruit werkt Green Writing samen met tekstschrijvers en vertalers in heel Nederland.

We verwelkomen en ontmoeten graag Limburgse klanten

We bieden Limburgse klanten wat extra’s. Misschien ben je voor samenwerkingen wel vaak afgereisd naar het ‘verre’ westen of noorden. Dat hoeft niet meer als je in Zuid-Limburg zit.

Wat zou je vinden van een terrasje met lokale lekkernijen om elkaar te leren kennen en een zakelijke samenwerking aan te gaan? In Zuid-Limburg is het bourgondisch genieten. Zullen we daar gebruik van maken?

Het is het fantastisch om in contact te staan met Limburgse ondernemers en bedrijven met oog voor mens en natuur. Ook al komt het niet meteen tot een samenwerking voor teksten, vertalingen en online communicatie. Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Dr. Alice K. Burridge

Schrijf je in voor inzichten en extra’s

Ontvang je graag artikelen, evenementen, programma’s, inzichten en inspiratie van Green Writing® in je inbox? Schrijf je dan in. Je gaat door je in te schrijven akkoord met de privacyverklaring.


Oog voor people & planet vanuit het groene heuvellandschap

Langdurige samenwerking en duurzame verbinding

Meertalige projecten in Europa, vanuit Zuid-Limburg

We versterken elkaars lokale (en internationale) zakelijke netwerk

Ervaar het zuiden in Limburgse samenwerkingen

We denken graag met je mee en hebben altijd ideeën