CORRECTIE & REDACTIE

Sharpen the pencil

Het kan zijn dat je als kennisondernemer veel blogt, waarmee je allerlei waardevolle inzichten met je doelgroep deelt. Maar het frustreert je dat je daar steeds zo lang over doet. De woorden dansen over je scherm heen. Je hebt al heel wat geschreven, maar dat kan korter. Je weet niet meer wat je kunt wegstrepen. Langdradigheid leidt af van je waardevolle boodschap.

Je hebt als ondernemer veel te vertellen over hoe jij je met je diensten en programma’s inzet voor een betere wereld. Misschien ben je nu wel bezig met het schrijven van een boek. Of je probeert de omschrijving van je programma of je duurzame producten perfect te krijgen. Je schrijft graag, maar denkt dat dit scherper kan. Je wilt je teksten daarom laten stroomlijnen. Dit bespaart je waardevolle tijd, die je goed voor andere zaken kunt gebruiken.

Als ondernemer, maar ook als schrijver (oh, the irony!) kun je niet zonder marketing en die is niet vrij van correcte teksten. Je schaamt je er misschien een beetje voor dat je wel eens taal- of spellingsfouten maakt. Toegegeven, teksten met fouten zijn niet professioneel. Soms word je er keihard op afgerekend. Dit voorkom je graag door je teksten voor publicatie te laten corrigeren en redigeren. Soms is een snelle correctieronde al voldoende.

Je bent op zoek naar een persoonlijke, consistente samenwerking, waarbij je steeds weer welkom bent voor tekstcorrectie en -redactie. Je wilt je teksten goed afstemmen op je doelgroep, zodat je ook echt de juiste mensen bereikt. Je zoekt echt naar een totaalpakket, waarbij je jouw teksten op verschillende manieren kunt laten redigeren. Je zoekt zorgvuldige mensen met veel schrijfervaring.

Bij Green Writing® gaan we graag een integere, duurzame samenwerking aan voor correctie en redactie van al je teksten, of het nu gaat om zakelijke, verhalende of populairwetenschappelijke teksten. Als we je tekst corrigeren, zorgen we voor goed lopende zinnen en kloppende taal. Als we je tekst redigeren, werken we ook aan de flow, opbouw en structuur. Als we je tekst herschrijven, bewaren we het idee van je tekst, maar zijn de verpakking en structuur anders. Soms zijn meerdere correctierondes nodig. We zullen altijd aangeven wat jouw teksten wel of niet nodig hebben.

Heb je steeds een vast aantal teksten ter correctie per maand? Dan is een serviceabonnement ideaal en heb je er geen omkijken meer naar.

Kan ik je ergens mee helpen?

Dr. Alice K. Burridge

info@greenwriting.nl

Maak een afspraak

Ondernemers, schrijvers en organisaties met oog voor people & planet

Serviceabonnement of projectprijs

Diverse Europese talen

Meerdere redactie- of correctierondes mogelijk

Correctie: goed lopende zinnen, kloppende taal

Redactie: flow, opbouw, structuur

Herschrijven: een nieuwe verpakking

Referenties of links in orde

CORRIGEER EN REDIGEER MIJN TEKSTEN

Verzoek tekst of vertaling
Naam
Naam
Voornaam/initialen
Achternaam
Wat moet er precies gebeuren? Opties kunnen gecombineerd worden.
Ik ga akkoord met