CORRECTIE & REDACTIE

Sharpen the pencil

Het kan zijn dat je als kennisondernemer veel blogt, waarmee je allerlei waardevolle inzichten met je doelgroep deelt. Maar het frustreert je dat je daar steeds zo lang over doet. De woorden dansen over je scherm heen. Je hebt al heel wat geschreven, maar dat kan korter. Je weet niet meer wat je kunt wegstrepen. Langdradigheid leidt af van je waardevolle boodschap.

Je hebt als ondernemer veel te vertellen over hoe jij je met je diensten en programma’s inzet voor een betere wereld. Misschien ben je nu wel bezig met het schrijven van een boek. Of je probeert de omschrijving van je programma of je duurzame producten perfect te krijgen. Je schrijft graag, maar denkt dat dit scherper kan. Je wilt je teksten daarom laten stroomlijnen. Dit bespaart je waardevolle tijd, die je goed voor andere zaken kunt gebruiken.

Als ondernemer, maar ook als schrijver (oh, the irony!) kun je niet zonder marketing en die is niet vrij van correcte teksten. Je schaamt je er misschien een beetje voor dat je wel eens taal- of spellingsfouten maakt. Toegegeven, teksten met fouten zijn niet professioneel. Soms word je er keihard op afgerekend. Dit voorkom je graag door je teksten voor publicatie te laten corrigeren en redigeren. Soms is een snelle correctieronde al voldoende.

Je bent op zoek naar een persoonlijke, consistente samenwerking, waarbij je steeds weer welkom bent voor tekstcorrectie en -redactie. Je wilt je teksten goed afstemmen op je doelgroep, zodat je ook echt de juiste mensen bereikt. Je zoekt echt naar een totaalpakket, waarbij je jouw teksten op verschillende manieren kunt laten redigeren. Je zoekt zorgvuldige mensen met veel schrijfervaring.

Bij Green Writing® gaan we graag een integere, duurzame samenwerking aan voor correctie en redactie van al je teksten, of het nu gaat om zakelijke, verhalende of populairwetenschappelijke teksten. Als we je tekst corrigeren, zorgen we voor goed lopende zinnen en kloppende taal. Als we je tekst redigeren, werken we ook aan de flow, opbouw en structuur. Als we je tekst herschrijven, bewaren we het idee van je tekst, maar zijn de verpakking en structuur anders. Soms zijn meerdere correctierondes nodig. We zullen altijd aangeven wat jouw teksten wel of niet nodig hebben.

Heb je steeds een vast aantal teksten ter correctie per maand? Dan is een serviceabonnement ideaal en heb je er geen omkijken meer naar.

Kan ik je ergens mee helpen?

Dr. Alice K. Burridge

info@greenwriting.nl

Maak een afspraak

Topvertaling van mijn boek!

Heel tevreden ben ik over de Engelse vertaling van mijn boek “Hoogbegaafd in praktijk; het versterken van persoonlijk leiderschap bij hoogbegaafde volwassenen”. De samenwerking was fijn en professioneel. Alice heeft de initiële vertaling in het Amerikaans-Engels door een collega laten doen, maar daarna wel zelf de correctie gedaan (wat een scherp oog voor detail!) en meegedacht vanuit haar kennis over het onderwerp hoogbegaafdheid. Zo heeft zij zorggedragen dat de juiste terminologie gebruikt werd en de juiste nuances gehanteerd werden. Nu dus nu ook beschikbaar: “Giftedness in practice. Strengthening personal leadership in gifted adults.”

Rianne van de Ven
Rianne van de Ven Coaching & Training B.V.

Duidelijk, integer, creatief flexibel en accuraat

Alice heeft mijn boek Intens Mens geredigeerd. Ze werkt duidelijk, integer, creatief flexibel en accuraat. Ik kon direct met vertrouwen mijn teksten loslaten, enorm prettig om te merken en precies wat ik nodig had om in een later stadium met frisse moed de afrondende blikken op de tekst te werpen en met aandacht de vormgeving van het boek te creëren.

Alice is zeer kundig, ze mist geen detail én ze heeft mij middels haar korte toelichtingen in de tekst helder gefaciliteerd bij het maken van autonome keuzes in de eindredactie van de tekst. Dank, Alice, graag tot een volgende boek!

Lotte van Lith
A Lot Of Complexity

Uitstekend

Alice levert prima vertalingen, vaak binnen de afgesproken termijn. Alice denkt ook mee als de originele tekst kleine foutjes bevat, erg prettig! Zelfs onze advocaat kon in de vertaalde stukken geen gaten schieten.

Suzanne Veerman
Stratego Projectondersteuning B.V.

Meer dan toegevoegde waarde

Een tekst schrijven is geen kunst; Een tekst schrijven die geheel van toepassing is op de personaliteit van een bedrijf is kunst en vakwerk die vanuit een intelligent hoofd het gevoelige hart moet passeren om het vervolgens uit een pen te toveren als een kunstvorm die je raakt met als doelstelling de spijker op zijn kop te slaan.
Deze kunstvorm van tekstschrijven heeft Alice Karen van Green Writing in zijn geheel begrepen.

Dank je wel.
Anke van Geel

Anke Vrancken van Geel
VerAnkerJe

Goede service

Goede service en een perfecte vertaling! Dankjewel Green Writing!

Annick Luijkx
Productieleider, Saus! Digitale producties

Een stevige, betrouwbare en duurzame basis voor Stichting Hoogbegaafd!

Alice van Green Writing staat aan de basis van Stichting Hoogbegaafd! Zij geeft al sinds 2012 leiding aan onder andere het online beheer van onze inmiddels zeer uitgebreide, uit circa 70 subgroepen bestaande online community die meer dan 12000 mensen in Nederland en Vlaanderen bereikt. Daarmee weet zij ook met tientallen vrijwilligers te werken, die onder meer het dagelijkse beheer van een of enkele groepen verzorgen. Onze online community staat dankzij dit pro-actieve, no-nonsense beheer inmiddels bekend als veilig, open en inclusief, zonder intolerantie te tolereren.

Ook verzorgt ze met Green Writing de tekstcorrectie van alle blogs op onze website, is ze verantwoordelijk voor alle content op de website, zorgt ze voor onze contentmarketing op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter en schrijft en verspreidt ze onze nieuwsbrieven met activiteiten en artikelen.

Zoek je een passievol gevoelsmens met een zeer gezonde ratio? Dan moet je echt met Alice en haar team samenwerken. Alice is een echte leider die continu met nieuwe ideeën, suggesties en inzichten komt. Er is geen ander die zo ontzettend veel zo vlot kan bewerkstelligen met het talige van een alfa en het structurele en systematische van een bèta (Alice is tevens gepromoveerd in de natuurwetenschappen).

In het Nederlands of in het Engels, dat maakt haar niet uit: met Alice kan je de wereld aan in het uitdragen van je visie en het verbinden van mensen met elkaar en met onze mooie planeet. Zoek niet verder.

Stichting Hoogbegaafd!

Zeer goede ervaring

Alice is prettig om mee te werken. Ze denkt mee en is zeer vriendelijk. Ik zou zo weer met haar samen werken, temeer daar ze ook heel snel reageert. Vond het een fijne samenwerking!

Sonja
Schrijver

Ondernemers, schrijvers en organisaties met oog voor people & planet

Serviceabonnement of projectprijs

Diverse Europese talen

Meerdere redactie- of correctierondes mogelijk

Correctie: goed lopende zinnen, kloppende taal

Redactie: flow, opbouw, structuur

Herschrijven: een nieuwe verpakking

Referenties of links in orde

CORRIGEER EN REDIGEER MIJN TEKSTEN

Verzoek tekst of vertaling
Naam
Naam
Voornaam/initialen
Achternaam
Wat moet er precies gebeuren? Opties kunnen gecombineerd worden.
Ik ga akkoord met