COMMUNITY

Taalprofessionals

Stel je vraag. Deel je ervaringen. Lees artikelen. Ontmoet andere taalprofessionals.

De Facebookcommunity Taalprofessionals is bedoeld voor zelfstandig ondernemende taalprofessionals en mensen die dat willen worden. Hier vind je medemensen die vertalen, schrijven en communicatie een warm hart toedragen en deze activiteiten verrichten op een manier die voor iedereen, inclusief henzelf, eerlijk is. In deze groep bevorderen we dan ook het vragen van eerlijke prijzen, die nogal eens onder druk staan.

Deze groep is voor jou als zelfstandig journalist, boekauteur, copywriter, tekstschrijver, redacteur, corrector, persklaarmaker, vertaler, transcreator, tolk, spreker in de taalkunst, communicatieprofessional, contentmanager en/of social mediabeheerder. Je bent ook welkom als beeldprofessional die veel met taalprofessionals samenwerkt, bijvoorbeeld als DTP’er, illustrator en/of fotograaf.

Je bent bovendien nieuwsgierig, creatief, interdisciplinair en gericht op een duurzame toekomst.

Onze eerlijke en duurzame aard komt terug in het karakter van deze groep. We moedigen elkaar hier aan en vieren samen onze successen.

Schrijf je in voor inzichten en extra’s

Ontvang je graag artikelen, evenementen, programma’s, inzichten en inspiratie van Green Writing® in je inbox? Schrijf je dan in. Je gaat door je in te schrijven akkoord met de privacyverklaring.