BUSINESS

Green Writing® Business voorziet ondernemers met oog voor mens en natuur van krachtige teksten, vertalingen en social media om de zichtbaarheid van hun duurzame producten, diensten en kennis te vergroten. We ontzorgen je op het gebied van het versterken en vertalen van teksten voor je bedrijf als volgende stap in je onderneming.

Vertaling & Transcreatie

Je bent als ondernemer toe aan een volgende stap: internationaal gaan met je bedrijf. Al je content moet worden vertaald. Met een goede, duurzame vertaling bereik je een internationaal publiek en dat is precies wat je wilt. Het liefst ga je voor een kwaliteitsvertaling, waarbij je tekst niet alleen wordt vertaald, maar waar nodig ook nog wordt gecorrigeerd door een tweede persoon. Ook voor transcreatie kun je bij Green Writing® terecht. Je internationale doelgroep moet misschien op een net wat andere wijze worden aangesproken.

Vergroot je internationale bereik

Correctie & Redactie

Het kan zijn dat je als kennisondernemer veel blogt, waarmee je allerlei waardevolle inzichten met je doelgroep deelt. Je hebt als ondernemer veel te vertellen over hoe jij je met je diensten en programma’s inzet voor een betere wereld. Als ondernemer, maar ook als schrijver (oh, the irony!) kun je niet zonder marketing en die is niet vrij van correcte teksten. Je bent op zoek naar een persoonlijke, consistente samenwerking, waarbij je steeds opnieuw welkom bent voor tekstcorrectie en -redactie. Bij Green Writing® gaan we graag een integere, duurzame samenwerking aan voor correctie en redactie van al je teksten.

Sharpen the pencil

Tekstschrijven & Copywriting

Taal is leven. Met je verhaal verspreid je als ondernemer kennis, wek je vertrouwen, verkoop je producten en creëer je bewustzijn. Je hebt misschien al wat tekstschrijvers en copywriters geprobeerd, maar ze pasten niet bij je omdat je andere kernwaarden hebt. Als ondernemer bied je eenvoudige of meer complexe producten, ambachten of diensten aan. Je bent op zoek naar een persoonlijke, consistente samenwerking, waarbij je steeds opnieuw welkom bent voor je teksten. Bij Green Writing® gaan we graag een integere, duurzame samenwerking aan voor het schrijven van je teksten.

Onderscheidend met rake verhalen

Social media & Communitymanagement

Zichtbaar zijn is in deze tijd van Online belangrijker dan ooit. Het is belangrijk dat er regelmatig nieuwe content verschijnt op je social mediakanalen. Met een community om je diensten heen krijg je meer geïnteresseerden of faciliteer je jouw online aanbod. Ga je graag een duurzame, langdurige samenwerking aan op het vlak van social media en online community’s, al dan niet meertalig? We bieden je een serviceabonnement op maat, bijvoorbeeld voor een bepaald aantal blogs of social mediaberichten per maand, een continue vertaling en plaatsing van content in meerdere talen. Wat doe jij om de wereld een stukje mooier te maken?

Je missie en merk online zichtbaar